Go Back

Baconlindad fetaost med ringlad olivolja och örtkrydda

Ett enkelt tillbehör till din maträtt. Bacon, fetaost, olivolja, salt, peppar och örtkrydda
Måltid Förrätt, Middag, Smårätter, Tilltugg
Keyword Lunch, middag, Tilltugg
Förberedelser 5 minuter
Portioner 5
Författare Steffes Mat

Ingredienser

  • 1-2 msk olivolja
  • 1-2 pkt Bacon
  • 1-2 pkt Fetaost
  • Salt
  • Peppar
  • Timjan eller någon annan örtkrydda

Instruktioner

  • Ta fram bacon och fetaosten.
    Du skär stavar av fetaosten, som du sedan lindar bacon runt ganska tajt.
    Lägg allt i en ugnsäker form, ringla olivolja över, salt, peppar och timjan eller någon annan örtkrydda du gillar.
    In i ugnen 20-25 minuter beroende på ugn 175 grader.
    Ta ut den när baconet börjar bli lite frasig.
    Servera!